Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Yritys: Phoenix Down Oy
Y-tunnus: 2863479-3
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu(at)kiinanmuuri.fi

2. Rekisterin nimi

Kiinanmuuri.fi:n asiakasrekisteri

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on kiinanmuuri.fi:n asiakassuhteiden ylläpitäminen ja hoito. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan myös käyttää kiinanmuuri.fi:n kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellytämissä rajoissa.

Kiinanmuuri.fi:llä ja yhteistyökumppaneilla on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (esimerkiksi suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523-99) mukaisesti. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä kiinanmuuri.fi:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on toimitettava kirjallisena ja allekirjoitettuina osoitteeseen:

Phoenix Down Oy
Aisatie 5 B7
21220 Raisio

4. Rekisteri tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

5. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Kiinanmuuri.fi:llä ja yhteistyökumppaneilla on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia henkilötietolain (523-99) mukaisesti. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä kiinanmuuri.fi:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on toimitettava kirjallisena ja allekirjoitettuina osoitteeseen:

Phoenix Down Oy
Aisatie 5 B7
21220 Raisio

6. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Kiinanmuuri.fi pidättää oikeuden toimittaa osoitetiedot tavarantoimittajalle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteri on suojattu palomuurilla. Tietojärjestelmä on suojattu ja sinne pääsevät vain nimetyt käyttäjät henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.